Träffa Rättviseförmedlingen 8 mars

27/02/2013 — Lämna en kommentar
Inbjudan Stockholm

Inbjudan Stockholm

ST firar varje år Internationella kvinnodagen med en mängd olika evenemang över hela landet. I år känns det extra kul att bjuda in till två seminarier i Stockholm och Uppsala, då vi ska få bekanta oss med Rättviseförmedlingen.

Rättviseförmedlingen är en ideell förening som hjälper andra att rekrytera fler personer från underrepresenterade grupper till olika uppdrag. Detta görs via efterlysningar, främst på Facebook där  Rättviseförmedlingen har över 38 000 fans. Tipsen sammanställs sedan i listor som alla kan ta del av på webben.

Inbjudan Uppsala

Inbjudan Uppsala

Efterlysningarna kan röra sig om allt från styrelseuppdrag till DJ-jobb. Ofta handlar det om att få in fler kvinnor, men det kan även gå ut på att till exempel hitta fler män till ett annars kvinnodominerat område, eller att hitta personer med annan bakgrund än svensk.

Under seminarierna kommer du att få lyssna till Frida Mörtsell, community manager på Rättviseförmedlingen. Frida jobbar med Rättviseförmedlingens efterlysningar och kommer att berätta om verksamheten och ge sina egna tips på vad du själv kan göra för att öka jämställdheten och mångfalden i olika sammanhang.

Här hittar du alla detaljer om seminarierna:

Vi bjuder på frukost respektive lättare lunch. Dessutom har ni chansen att vinna fina priser på plats! Anmäl dig redan idag då antalet platser är begränsat, till anmalan@st.org.

Vi ses den 8 mars!

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s