7 Gratis Student-Appar Du Måste Ha

04/11/2014 — Lämna en kommentar
 1. Studious

  Med Studious kommer du aldrig behöva skämmas över att mobilen ringer på föreläsningen igen. Appen hjälper dig att hålla koll på när du har deadline för uppgifter och när du har prov. Du kan även spara anteckningar. Men det bästa med appen är att du kan ställa in när du vill att den ska slå på ljudlös. Ställ bara in tiden för provet eller tentan så behöver du inte oroa dig för att den ska ringa.

  Studious

 1. Pocket

  Tycker du det finns för många roliga artiklar, bloggar och tweets att läsa? Hinner du inte titta på alla videor du vill se? Då finns Pocket! Med Pocket kan du spara intressant läsning till senare och lätt hitta den igen. Du skapar ett konto där allt ditt intressanta material hamnar, så du lätt kan komma åt det.

  pocketapp

 1. Streetkäk

  Ett absolut måste för dig som är i farten och gillar foodtrucks. Med Streetkäk kan du se var dina favoritfoodtrucks står parkerade så du inte missar chansen till god mat. Finns hittills för Stockholm och Göteborg. Ser ni en foodtruck som inte finns med på Streetkäk? Be dem skaffa appen. Mer god mat till alla!

  streetkak

 1. NE Skola

  Vilken information finns inte på NE? Med NEs app har du tillgång till hela uppslagsverket, svensk och engelsk ordbok och över 12 000 program från UR. Perfekt när du har en fråga som behöver svar.

  neapp

 1. Pomodoro

  Pomodoro hjälper dig att bli mer produktiv genom att effektivisera hur du använder din tid. Sätt en tid du vill genomföra en uppgift på och Pomodoro håller koll. Den talar om för dig när du behöver raster och hur många uppgifter du har att göra per dag.

  pomodoro

 1. Tink

  Ekonomiappen som håller koll på dina pengar så att du inte behöver det. Koppla Tink till din internetbank så hämtar och kategoriserar appen dina inköp. Du kan se hur mycket du har kvar av dina pengar, vilka utgifter du har haft, hur mycket du har sparat och exakt vad pengarna har gått till. Du kanske har glömt vad du har spenderat på utekvällen men det har inte Tink.

  tinkbred

 2. Studyblue

  Studyblue är en app som hjälper dig att plugga i farten. Du kan göra egna flashcards, quiz och hitta en massa information i deras bibliotek. Du kan förhöra dig själv och få poäng på hur mycket du kan. Du kan även lägga till klasskamrater eller pluggkompisar och dela material mellan er. Studyblue är perfekt för den som inte vill hålla på med en massa papper, ha allt studiematerial på samma ställe och kunna dela material. Appen går även att synka med Evernote.

  studyblue-iOS

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s