Din åsikt behövs – påverka framtidens ST!

28/10/2015 — Lämna en kommentar

ftst1_blogg

Vi är mitt uppe i ett framtidsarbete med syftet att utvecklas så att vi ska bli ännu mer relevanta för medlemmar och andra som arbetar på statligt uppdrag. För att vi på bästa sätt ska gynna dig och våra andra medlemmar i vardagen och på jobbet så behöver vi ta del av era åsikter. Tillsammans med er kan vi skapa ett ännu starkare fackförbund anpassat för framtiden.

Hur är ditt framtida ST?

Alla våra medlemmars tankar och åsikter är viktiga och kommer att ligga till grund för de beslut som ska tas på kongressen i maj 2016 och även längre fram. Som studentmedlem, med en fot på högskolan eller universitetet och en lilltå i arbetslivet är dina åsikter kanske extra nödvändiga för oss ur ett framtidsperspektiv.

Hur vill du att framtidens ST ska vara och vilka kärnfrågor ska genomsyra vårt dagliga arbete? I vårt utvecklingsprojekt vill vi diskutera, vända och vrida på saker och tänka nytt. Vi känner att det finns fantastiska möjligheter och vi vill ta chansen att skapa ett ännu bättre fackförbund tillsammans med dig.

Hur kan du då påverka inför kommande beslut?

Vårt framtidsarbete följer du på framtidensst.se. Vi uppdaterar sidan kontinuerligt med material, frågor och ämnen som vi vill få veta vad du tycker om. Ta gärna för vana att titta in minst en gång i veckan för att svara på frågor och lämna synpunkter. Svar, förslag och annan input från studentmedlemmar, övriga medlemmar och förtroendevalda är vårt viktigaste underlag för beslut i framtidsarbetet.

Förutom möjlighet till inflytande och komma med åsikter på webbplatsen så kommer det även finnas andra möjligheter att påverka framtidsarbetet under projektets gång. Titta in på webbsidan, håll utkik i din mejlkorg, följ vår ST-Student-sida på Facebooks och om du inte redan är det, bli studentmedlem redan idag!

Ta chansen att påverka framtidens ST!

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s