Om ST

Fackförbundet ST förbereder dig som studerar på en karriär inom staten. Vi är experter på karriärmöjligheterna inom statlig sektor och kan hjälpa dig att hitta ditt drömjobb i staten och att få koll på arbetsvillkoren.

Som studentmedlem betalar du bara 100 kr för hela studietiden och får:

Dessutom får du en extra låg medlemsavgift när du börjat jobba och vill bli yrkesverksam medlem. Du betalar bara 100 kr för hela första året!

Bli studentmedlem i Fackförbundet ST här!

Läs mer om oss och vad du får som medlem på www.st.org/student

Om studentmedlemskap i ST

ST Student är Fackförbundet STs studentmedlemskap för dig som studerar på universitet eller högskola. Vi förbereder dig på en karriär i staten och guidar dig på din väg till drömjobbet.

Eftersom ST är experter på staten kan vi erbjuda gedigen kunskap och stöd till dig som är nyfiken på staten. Oavsett om ditt framtidsjobb är på statlig myndighet eller verk, bolag med statligt uppdrag, statligt finansierad stiftelse, universitet eller högskola. Alla som studerar en utbildning som varar minst 3 månader kan bli studentmedlem i Fackförbundet ST.

Fackförbundet ST är partipolitiskt obundet. Det betyder att när ST tar ställning i politiska frågor utgår förbundet från dina intressen utan några partipolitiska kopplingar.

Läs mer på www.st.org

Om den här bloggen

Den här bloggen riktar sig till dig som är nyfiken på att jobba inom statlig sektor. Här bloggar vi som är anställda vid STs kansli, STs förtroendevalda och gästbloggare om ämnen som rör sig kring att ta steget ut i arbetslivet.

Kommentarer är välkomna, men granskas i förväg och kommer inte att godkännas om de bryter mot svensk lag eller innehåller kränkningar och personangrepp.

Dina åsikter

Vad tycker du vi ska skriva om? Kom gärna med förslag, åsikter och kommentarer! Är du sugen på att skriva en gästblogg? Kontakta student@st.org

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s