Vi bloggar

 

Joel Degols Nilsson, studerandeombudsman, Fackförbundet STJoel Degols Nilsson, studerandeombudsman, Fackförbundet ST
Har förmånen att få jobba med något jag brinner för, nämligen ökad kunskap och kännedom om fackliga frågor och schysta karriärvägar för studenter. Mina blogginlägget kommer också att handla om dessa ämnen men mitt intresse för högskoleutbildningarnas kvalitet kan även det lysa igenom då och då
Se alla inlägg av Joel >

0_LINE

Gustav Fredholm

Gustav Fredholm, studerandeombudsman, Fackförbundet ST

 

 


Bojana Mandic
Bojana Mandic, ombudsman, Fackförbundet ST

Arbetar med synlighet av fackligt arbete och statliga arbetsplatser på högskolor och universitet. Snöar in på olika saker i perioder, för tillfället är normkritiskt perspektiv i arbetslivet någonting som jag funderar mycket på.
Se alla inlägg av Bojana >

0_LINE

Niclas Carlström

Niclas Carlström, ombudsman, Fackförbundet ST
Jag kommer att blogga om karriärfrågor. Behöver du några bra uppslag till ditt cv? Är du nervös inför en kommande anställningsintervju? Förhoppningsvis så kan du få några bra tips om vad du ska tänka på när du ska ut och söka jobb.
Se alla inlägg av Niclas >

0_LINE

Maja Lind, informationsassistent, Fackförbundet STMaja Lind, informationsassistent, Fackförbundet ST
Retoriknörd som älskar bild, form och grammatik. På fritiden är jag manisk pysslare och amatörfotograf. Kommer blogga om stort som smått, men bara sådant som engagerar mig.
Se alla inlägg av Maja >

 

Jolin Löf

Jolin Edbrand, kommunikatör, Fackförbundet ST
Tidigare förtroendevald som nu har förmånen att få kommunicera fackliga frågor på heltid. Jag arbetar främst med att göra ST känt hos den yngre generationen. Har ett förflutet inom marknadsföring och funderar mycket över vad som påverkar människor.
Se alla inlägg av Jolin >

0_LINE

Andreas Beckert

Andreas Beckert, projektledare, TCO
Coachar i rekryterings- och synlighetsfrågor. Drömmer även om att få coacha Zlatan och då i en mittfältsroll. På fritiden försöker jag förlika mig med svårigheterna att coacha flera små barn samtidigt. Jag kommer att blogga om stort som smått men är särskilt intresserad av spännande framtidsjobb i staten och hur du som skarp ung akademiker fångar dessa möjligheter.
Se alla inlägg av Andreas >

0_LINE

Martin Mickelsson

Martin Mickelsson, administratör, Uppsala universitet
Administrerar forskning och forskarutbildning vid institutionen för pedagogik, didaktik och utbildningsstudier. Är även arbetsplatsombud vid institutionen samt trycker egna t-shirts på fritiden.
Se alla inlägg av Martin >

0_LINE

Lina Burström BennehultLina Burström Bennehult, ombudsman, Fackförbundet ST
Jag jobbar som regional ombudsman i Malmö och ger stöd till lokala förtroendevalda, förhandlar och utbildar. Jag har också särskilt ansvar för frågor som rör doktorander. Mina texter kommer handla om universitet och högskola, forskarutbildningen och forskningspolitik.
Se alla inlägg av Lina >

0_LINE

Veera Littmarck

Veera Littmarck, förbundsjurist, Fackförbundet ST
Jag är förbundsjurist på ST vilket innebär att jag företräder förbundet och dess medlemmar i domstol, lämnar arbetsrättslig rådgivning till ombudsmän och förtroendevalda, håller utbildningar och numera även bloggar på ST Student. Jag tänkte skriva om olika aktuella arbetsrättsliga och juridiska frågeställningar på ett lättsamt sätt. På fritiden klappar jag min katt och tränar kampsport.
Se alla inlägg av Veera >

0_LINE

Emmy HellströmEmmy Hellström, tingsnotarie, Uppsala tingsrätt
Jag heter Emmy Hellström och arbetar som tingsnotarie sedan ett år tillbaka. Därutöver är jag förtroendevald på min arbetsplats. Jag kommer att blogga om min vardag som notarie och förhoppningsvis ge en inblick i domstolens värld åt den som är intresserad av denna.
Se alla inlägg av Emmy >

0_LINE

Inger Ehn KnobblockInger Ehn Knobblock, utredare, Fackförbundet ST
Mina främsta intressen är – för att inte säga passion – forsknings- och utbildningspolitiska frågor. Redan under min tid på universitetet ville jag vara en del i att förändra och förbättra universitetsvälden. Forskning och utbildning är ju – noga taget – roligt, komplicerat och en viktig grund för ett demokratiskt samhälle att stå på!
Se alla inlägg av Inger >

Trackbacks and Pingbacks:

  1. Min kamp för ett jobb - augusti 28, 2015

    […] sitt förra blogginlägg gav Niclas Carlström tips och goda råd om hur du ska göra för att verkligen få ett av de där framtidsjobben i […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s